Workshops

In Atelier Denise Kamp worden dagworkshops gegeven. De meeste workshops zijn rondom een thema of een techniek en zijn inclusief koffie of thee en een heerlijke lunch. Bent u op zoek naar een originele creatieve activiteit voor een vrijgezellenuitje? Dit is mogelijk op locatie of in het Atelier. Bekijk hieronder voorbeelden van onze workshops. Heeft u speciale wensen? Een workshop op maat is altijd mogelijk.

Banier van Rijstpapier

Rijstpapier is dun en licht papier waarop inkt mooi vervloeit en waar de schildering aan twee kanten zichtbaar is. Dit geeft mogelijkheden en uitdagingen waarmee u deze dag experimenteert. Aan het eind van de dag neemt u een banier mee naar huis die u voor het raam of als een paneel midden in de kamer kunt hangen.

Kosten: € 75 incl. koffie, thee, heerlijke lunch, begeleiding en materiaal.
Locatie: Coornhertkade 106, 1813 VZ Alkmaar

Meld u aan via het contactformulier.  Neem contact met ons op

Drieluikjes schilderen

Drieluikjes schilderen rondom een thema, bijvoorbeeld van oud naar nieuw. Deze thema’s kunt u verbeelden in een persoonlijk drieluikje. Op de buitenkant verbeelden we het donker dat we achter laten, op de binnenkant geven we ruimte aan het licht. Tijdens de workshop krijgt u verschillende oefeningen om aan deze thema’s vorm te geven. Aan het eind van de dag neemt u uw drieluikje mee naar huis. De workshops zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

Kosten: € 75 incl. koffie, thee, heerlijke lunch, begeleiding en materiaal.
Locatie: Coornhertkade 106, 1813 VZ Alkmaar

Meld u aan via het contactformulier. Neem contact met ons op

Monoprint

Deze dag experimenteert u met monoprint. Monoprint of monotype is een druktechniek waarbij u maar één afdruk maakt. Eerst schilderen we met drukinkt een afbeelding op een gladde plaat. Terwijl de inkt nog nat is maken we er een afdruk van. Het is een fijne techniek waarbij u veel kunt uitproberen en snel resultaat hebt. Aan het eind van de dag neemt u een mapje met uw monoprints mee naar huis. De workshop is van 10.00 tot 16.00 uur.

Locatie: Coornhertkade 106, 1813 VZ Alkmaar
Kosten: € 75 incl. koffie, thee, heerlijke lunch, begeleiding en materiaal

Meld u aan via het contactformulier. Neem contact met ons op